Acupunctuur Breda

Wil jij meer cliënten in je praktijk in Breda?

Deze website die ik heb gemaakt helpt je met de communicatie op het internet met jouw klanten. Zij zorgen ervoor dat jouw praktijk een stem en een gezicht krijgen. Dat die stem en dat gezicht overal gehoord en gezien wordt. Dat cliënten jouw praktijk vinden en klant worden, dat doe ik met deze website.

Werven van nieuwe cliënten is lastig
Als zelfstandig acupuncturist heb je nieuwe cliënten nodig. Niet zomaar een keertje, maar voortdurend. Een deel van die aanwas gaat ‘vanzelf’, omdat je je werk goed doet en mensen dat aan elkaar vertellen. En natuurlijk ben je te vinden via de reguliere kanalen zoals de gouden gids en verwijzingen via huisartsen en andere zorgverleners.

Toch is het voor velen lastig. En anderen voelen zich gewoon niet geschikt om actief op zoek te gaan: ‘Laat mij nou maar gewoon behandelen, dat is mijn vak’.

Al meer dan 100 psychologen en therapeuten in Nederland en België gingen je voor.
De methode die ik gebruikt zet het internet voor je aan het werk. Nieuwe cliënten zijn namelijk al lang op zoek naar een acupuncturist bij jou in de buurt. Maar ze kunnen je niet vinden. En als ze je vinden, worden ze vaak toch geen cliënt. Daar heb ik een oplossing voor die al door meer dan 100 psychologen en therapeuten gebruikt wordt en sindskort door acupuncturisten.

No-cure No-pay
Ik werk op basis van no-cure no-pay, dus zonder opstartkosten of investeringen.

Heb je interesse in goede website en wil je meer cliënten in je praktijk? Bel Thijs van der Hoorn op 06 505 43 590 of klik door naar mijn website.

Ben je acupuncturist in Breda?
Wil jij meer cliënten in je praktijk? Lees verder